Os bag Lilleskat.dk

Velkommen hos Lilleskat.dk 

 

Hos Lilleskat.dk har vi dig og dit barn i fokus. Vi lægger vægt på eksklusivitet, kvalitet og funktionalitet. Vi har alt inden for baby- og børnemode – både fra den danske, men også fra den internationale scene. Derudover har vi et bredt sortiment af accessories og interiør til pusleplads, legehjørne og børneværelset. Vi har alt, hvad du skal bruge til dit barn - fra nyfødt til tween. 

Vi har udvalgt de bedste brands, og gør hver dag en indsats for at finde nye og spændende brands til shoppen, som opfylder vores krav til kvalitet, bæredygtighed og ikke mindst funktionalitet. Vi har et bredt sortiment af nye samt velkendte brands, som alle i større eller mindre grad har fokus på bæredygtighed, miljø og økologi.

Hos Lilleskat.dk er du som kunde i fokus, og vi gør alt, hvad vi kan for at yde netop dig den bedste service. Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt og sidder klar til at hjælpe dig med mål, produktspørgsmål og din ordre. Skulle du mod forventning opleve at noget ikke er, som det bør være, så kontakt os, så vi sammen kan finde den løsning, som passer lige netop dig. Vi er garant for, at du altid får, hvad du har betalt for.

 

Vi glæder os til at pakke lige præcis din ordre fra Lilleskat.dk

Fortsæt
Min ordre

Din kurv er tom